duminică, 26 iunie 2011

Kitty si cele 3 minuni ale ei - ADOPTATI

update August 2011: ghemotoacele mici au fost adoptate, doar Kitty isi cauta inca o casuta. 
Nu-si doreste nimeni o birmaneza migona (2.3 kg), super cuminte si linistita, educata la litiera, sterilizata, vaccinata, deparazitata, sanatoase si extraordinar de afectuoasa?



Kitty este o pisicuta siameza, nascuta pe langa curtile unui orasel mic de pe malul Dunarii, judetul Olt. Acum cateva saptamani, a nascut 3 ghemotoace, cu tata necunoscut, pe care le-a ascuns prin magaziile si soproanele din curtea bunicilor. Acum mama si cele 3 fetite sunt in Bucuresti, au aproximativ o luna, sunt deparazitate si vor vi in curand vaccinate. Le cautam tuturor casute si familii iubitoare. Pentru orice informatie, oana1a_cnrv@yahoo.com sau doina@adoptiedistanta.ro.








Kitty este o pisicuta siameza, nascuta pe langa curtile unui orasel mic de pe malul Dunarii, judetul Olt. Acum cateva saptamani, a nascut 3 ghemotoace, cu tata necunoscut, pe care le-a ascuns prin magaziile si soproanele din curtea bunicilor. Acum mama si cele 3 fetite sunt in Bucuresti, si le cautam tuturor casute si familii iubitoare. Contact: oana1a_cnrv@yahoo.com

Un comentariu: