marți, 21 iunie 2011

C'Boy isi cauta urgent stapanii perfecti :) - ADOPTAT

Motanila este un domn respectabil de aproape 15 ani, care a trait toata viata pe strazile din Bucuresti. A intrat in vietile noastre cand a fost lovit grav la cap de o masina, chiar de Craciun.
A stat internat la cabinetul Happy Pet aproximativ o luna pentru tratament, apoi, ghinion, analizele au aratat ca are diabet, rezistent la insulina. Au urmat inca doua doua luni jumatate de chin, timp in care a luptat din rasputeri pentru viata lui.
Din fericire, medicii l-au adus pe calea cea buna, si diabetul s-a remis. Pe langa faptul ca il asteapta un regim permanent cu mancare speciala pentru pisici cu diabet, este un pisoi absolut normal.
Moanila a intinerit in ultimele luni, se joaca in limita varstei respectabile, mananca, face la litiera, toarce si…doarme ♥
Ii cautam o familie iubitoare, un loc linistit unde sa isi poata trai fericit restul vietii, si sa ii poata fi respectat regimul ( mancarea o are deja cumparata pana la sfarsitul anului). 

Mi-a devenit  imposibil sa il mai tin separat de mancarea celorlalte pisici din casa si rare sunt zilele cand mananca doar cat/ce ar trebui...In ritmul acesta, boala va recidiva si toata lupta noastra pentru viata lui va fi fost in zadar :(
Please help..



Pentru orice informatie despre Motanila, oana1a_cnrv@yahoo.com...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu