joi, 23 mai 2013

Blanosii adoptati beneficiaza de un curs de dresaj gratuit, la Ringstar Club Dresaj Canin!

Da, ati citit bine! Fiecare blanos adoptat de la voluntarii Adoptie Distanta beneficiaza de un curs gratuit de dresaj la Ringstar Club Dresaj Canin din Bucuresti!



Un Blanos educat, un prieten minunat, zicem noi, ca sa parafrazam frumoasa deviza Ringstar: "Un caine educat, un prieten minunat"!

Programul de dresaj este de tipul "Train people to train their dogs" si presupune participarea echipei stapan - caine, la sedinte de dresaj la terenul Ringstar si in trafic, de obicei de doua ori pe saptamana, in cadrul unei grupe mai mari de stapani - catei.

De asemenea, un instructor Ringstar va evalua blanosul si va discuta cu d-voastra orice aspecte legate de comportamentul, educatia si corectarea eventualelor probleme.

In plus, gasiti la Ringstar foarte multe materiale educative (carti si DVD-uri), pe care le puteti achizitiona, ca sa aprofundati acest frumos domeniu, al cunoasterii si intelegerii psihologiei canine.

Ii multumim din toata inima echipei Ringstar pentru gestul lor, in special lui Robert Caraman, un om minunat si un prieten de nadejde al Blanosilor!


P.S. Pentru a va inscrie la un curs de dresaj gratuit, tot ce trebuie sa faceti este sa contactati telefonic Ringstar Club Dresaj Canin pentru o intalnire si sa aduceti cu d-voastra o copie a contractului de adoptie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu