miercuri, 24 octombrie 2012

Cateluse adulte spre batranele

UPDATE 05.05.2013: http://adoptiedistanta.blogspot.ro/2013/05/doua-babutze-pe-care-nimeni-nu-le-adopta.html

Multi oameni ne scriu ca ar dori sa adopte un pui de caine, ca sa-i aline batranetile unui bunic sau unei bunicute.
Insa nimic nu este mai potrivit in acest caz decat un catel adult spre batranel. Felul lui linistit de-a fi, cumintenia si educatia varstei, atasamentul de omul care, in sfarsit, dupa o viata grea, ii ofera un colt de patura, un bol de mancare si o mangaiere... sunt de neegalat!
 

Va rugam sa luati in considerare adoptia unui catel adult...si sa le cunoasteti pe Fetita si pe Baby, doua minunatii de catei care asteapta de mult timp o sansa...




Fetita:

Fetita-Babuta este o batranica (8-9 ani), sterilizata, cuminte si foarte educata.
A fost gasita cu un an in urma, lovita de masina, cu o fractura dubla la picior si 3 pui dupa ea. Puii au murit de parvoviroza, iar ea a trecut prin cateva operatii dificile pentru a-si recupera piciorul lovit.
Acum se afla la Ringstar Pet Hotel, unde este apreciata ca fiind cel mai cuminte catel ♥
Este vaccinata, are carnetel de sanatate. Este super sociabila cu oamenii si cu cainii, insa nu se intelege deloc cu pisicile.
Speram din tot sufletul ca babutza noastra sa-si gaseasca si ea un loc in inima si in caminul unui om bun ♥ Contact: adoptiedistanta@yahoo.com






Baby:   

Baby este si ea o batranica (10 ani), sterilizata, cuminte si educata.
Baby a fost gasita de o cunostiinta, acum 2 ani. Avea doi pui de care incerca sa aiba grija. Cunostiinta noastra le-a adus o cusca si mancare mamicii si celor doi pui, insa oameni rai le-au aruncat cusca... Puii au fost adoptati, iar Baby a ajuns in grija noastra.
Baby a avut probleme de sanatate, o infestatie la inima cu dirofilaria, care aproape i-a provocat un emfizem pulmonar, din pricina caruia respira greu si in ziua de astazi, daca este foarte cald afara sau daca Baby este agitata. Iar la o radiografie, am descoperit ca Baby are in torace zeci de alice; practic, cineva si-a exersat pusca pe ea :(
Si Baby este cazata acum la Ringstar Pet Hotel, unde este foarte laudata pentru cumintenia ei Este vaccinata, microcipata si are pasaport. Este extrem de sociabila cu oamenii si cu cainii, insa nu a fost testata cu pisici.
Daca ii puteti oferi un camin, va rugam sa ne scrieti la adoptiedistanta@yahoo.com


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu