vineri, 1 aprilie 2011

Missy: Minunea mea!!!

           Pentru ca se apropie sezonul pisoilor, va fac cunostinta cu Missy. Missy este printesa mea cu ochi albastri, si nu ar mai fi fost printre noi daca nu o gaseam, sau daca treceam mai departe pentru ca era bolnava. 


       Pe 13 iunie 2010 ne-am cunoscut. Ea avea 100 de grame, mamica ei o abandonase, ea abia respira, ochii nici nu i se mai vedeau, si eu eram ingrozita de ideea unui pisoi bolnav, dupa ce cu un an inainte imi murise unul. Cu toate astea am respirat adanc si am plecat impreuna. A stat 3 saptamani la un cabinet veterinar, unde nu i s-au dat neaparat multe sanse de supravietuire. Credeam ca si daca va supravietui, ar putea fi oarba, ar putea sa nu auda...nu am crezut ca va fi vreodata un pisoi normal. No way :))
      
          Acum, dupa 10 luni, si intr-adevar, multe aventuri, e cu mine. Si este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Singura urma a faptului ca a fost odata un ghem bolnav este faptul ca raceste des, ca orice fetita respectabila. 
        Nu doar ca este cel mai energic, istet, sociabil, frumos si alintat copilas din lume, doar ca sub nici o forma viata mea din ultimul an nu ar fi fost la fel fara ea.
      
         Concluzie: nu treceti nepasatori pe langa animalutele care au nevoie de ajutor, toate au un scop :) Niciodata nu veti sti daca nu cumva voi veti fi cei care va veti simti mai castigati :)
 

2 comentarii: